Φορτώνει…

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟΙ | ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗ | ARGO PIRAEUS

Η Μεταφορική Εταιρεία “Argo Piraeus” εδρεύει στην περιοχή του Κερατσινίου του Πειραιά. Η εταιρεία ιδρύθηκε την δεκαετία του 1980 και έκτοτε δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στον κλάδο των Εισαγωγών – Εξαγωγών και των εκτελωνισμών.Είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης ιδιωτών και εμπόρων για τη μεταφορά οποιουδήποτε φορτίου από και προς χώρες του εξωτερικού.

Αναλαμβάνουμε με απόλυτη επιτυχία την μεταφορά :

  • Ελαιολάδου και όλων των παραγώγων αυτού
  • Οικοσκευών
  • Προσωπικών ειδών
  • Αυτοκινήτων
  • Εμπορικών Φορτίων

Τα τελευταία χρόνια πραγματοποιούμε εξαγωγές και αποστολές φορτίων μέσω θαλάσσης (container) στα μεγαλύτερα λιμάνια της Αμερικής, του Καναδά και της Αυστραλίας. Με ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών στις χώρες αυτές, εγγυόμαστε την ασφαλή και γρήγορη αποστολή οποιουδήποτε φορτίου στον τελικό προορισμό του.

Η εταιρεία διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό σε ότι αφορά τις διεθνείς μεταφορές αγαθών και τους εκτελωνισμούς, αναλαμβάνει :

  • Συσκευασία φορτίων (χαρτοκιβώτια-παλέτες) – Αμπαλάζ αντικειμένων και αγαθών
  • Ασφάλιση του εκάστοτε φορτίου – Παραδόσεις door to door (στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό)

Η Argo Piraeus αναγνωρίζοντας την αυξανόμενη ζήτηση για ελληνικά προϊόντα σε χώρες του εξωτερικού αναλαμβάνει επίσης την αποστολή: Μελιού – Αρωματικών φυτών όπως ρίγανη, μέντα, θυμάρι, λεβάντα κ.α – Φέτας σε άλμη – Αλκοολούχων ποτών – Συσκευασία και αποστολή λαδιού στην Αμερική, στον Καναδά και στην Αυστραλία.

Επίσης αναλαμβάνουμε την ομαλή και άμεση διεκπεραίωση όλων των Τελωνειακών διαδικασιών και Εκτελωνισμού φορτίων και εμπορευμάτων. Από την αποστολή δέματος μέχρι τη μεταφορά ενός container ή τη μεταφορά αυτοκινήτου, η εταιρεία μας θα διεκπεραιώσει για σας οποιαδήποτε εργασία απαιτεί. Η προσεκτική επιλογή των συνεργατών μας στο εξωτερικό και την Ελλάδα, μας επιτρέπει να διατηρούμε τη φήμη μας στην αγορά για περισσότερες από τρεις δεκαετίες.

Στόχος μας είναι η παροχή των καλύτερων υπηρεσιών στους πελάτες μας και η άμεση και ασφαλής παραλαβή – παράδοση οποιουδήποτε φορτίου.

Επισκέψεις: 3583
Σήμερα: 10

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

25ης Μαρτίου 106, Κερατσίνι, Πειραιάς, Νομός Αττικής ΤΚ 18755

GPS:

37.951431186257, 23.622997999191

Τηλέφωνο:
Ιστός:
Επικοινωνήστε με τον κάτοχο
Πλοήγηση

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

ΚΑΤΌΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑΣ

Αφήστε μια κριτική

Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Υπηρεσίες
Θα το συστήνατε;
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Panos Sk. 05/07/2019 11:32
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες

Έμπειρο προσωπικό και καλές υπηρεσίες μεταφοράς. Λογικές τιμές.