ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΘΗΝΑ | DOUKAS TRANS

Επιπλέον, διαθέτουμε αναβατόριο για την ανύψωση αντικειμένων που δεν μπορούν να μεταφερθούν με άλλο τρόπο στον αντίστοιχο όροφο.

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΘΗΝΑ | DOUKAS TRANS

Η εταιρεία μεταφορών και μετακομίσεων Doukas Trans, με έδρα στην Αθήνα, παρέχει γρήγορες, υπεύθυνες και ασφαλείς υπηρεσίες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των μεταφορών και των μετακομίσεων, μπορούμε να εγγυηθούμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, είτε πρόκειται για μια μικρή μεταφορά, είτε για μια μεγάλη μετακόμιση.

Η μακρόχρονη εμπειρία μας, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία, μας έχει καταστήσει πρωτοπόρους στον χώρο.

Μελετούμε προσεκτικά όλες τις παράμετρους της εργασίας που αναλαμβάνουμε και συζητάμε λεπτομερώς όλα τα κόστη και τα βήματα που ακολουθούν, προτού ξεκινήσουμε τη διαδικασία της μεταφοράς ή της μετακόμισης.

Ένα σημαντικό κομμάτι που εγγυάται τη σωστή μεταφορά των επίπλων, των συσκευών και των προσωπικών αντικειμένων σας είναι η σωστή συσκευασία (αμπαλάζ). Στην Doukas Trans, αναλαμβάνουμε την επαγγελματική συσκευασία, χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας, προκειμένου να διατηρήσουμε ανέπαφα και ακέραια όλα όσα μεταφέρουμε για λογαριασμό σας.

Κατά τη μετακόμιση, μπορούμε να αναλάβουμε την εγκατάσταση και την απεγκατάσταση των ηλεκτρικών συσκευών σας, όπως ψυγεία, πλυντήρια, κουζίνες, κλιματιστικά και φωτιστικά. Διαθέτουμε επαγγελματίες όπως ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς και ψυκτικούς, για να αναλάβουν κάθε απαιτούμενη εργασία.

Επιπλέον, διαθέτουμε αναβατόριο για την ανύψωση αντικειμένων που δεν μπορούν να μεταφερθούν με άλλο τρόπο στον αντίστοιχο όροφο.

Γνωρίζοντας τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής, είμαστε ευέλικτοι όσον αφορά τις ημέρες και τις ώρες εκτέλεσης μιας εργασίας, ενώ τηρούμε πάντα αυστηρά τα συμφωνημένα χρονοδιαγράμματα.

Στην Doukas Trans, εφαρμόζουμε όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα ασφαλείας, τόσο για τα αντικείμενα που μεταφέρουμε, όσο και για το προσωπικό μας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • Έμπειρο & Εξειδικευμένο Προσωπικό
  • Μετακομίσεις από & προς όλη την Ελλάδα
  • Συσκευασία
  • Αμπαλάζ
  • Αποθήκευση
  • Ασφάλεια
  • Ειδικές Μεταφορές

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΘΗΝΑ | DOUKAS TRANS---Greektrans.gr

 

 

Διεύθυνση

Διεύθυνση

Ἄτλαντος 12, Αθήνα 112 54

GPS

38.0108554, 23.7302773

Τηλέφωνο

Ιστοσελίδα


Ανακοινώσεις:  

Επικοινωνία με Email

 

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

24ώρες

Τρίτη

24ώρες

Τετάρτη

24ώρες

Πέμπτη

24ώρες

Παρασκευή

24ώρες

Σαββάτο

24ώρες

Κυριακή

24ώρες

Δυνατότητες μεταφοράς
Ποδήλατο
Καράβι
Λεωφορείο
Αυτοκίνητο
Με τα Πόδια
Τύπος δωματίου
Μονόκλινο
Οικογένεια
Διαμερίσματα
Πολυτέλεια
Κουζίνα
Χωρίς δίαιτα
Μόνο Ποτά
Vegan Κουζίνα
Ελληνική
Ευρωπαϊκή-Διεθνής
Χαρακτηριστικά Διαμονής
Κλιματισμός
Δωρεάν WiFi
Τηλεόραση
Εξωτερικά καθίσματα
Παιδική χαρά
Ντουζιέρες
Τρόποι Πληρωμής
Πιστωτικές Κάρτες
Μετρητά
Τραπεζική Μεταφορά
Ομπρέλες Παραλία
Ομπρέλες στην Παραλία