ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑ | ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Μετακομίσεις, Ανυψώσεις, Πακετάρισμα, Φύλαξη, Αποθήκευση.

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑ | ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Η μεταφορική Δασκαλάκης δραστηριοποιείται στο χώρο των μετακομίσεων επί σειρά ετών, ώστε να διαθέτει τεράστια πείρα και να μπορεί να αναλάβει ξεχωριστά κάθε περίπτωση μετακόμισης – μεταφοράς, με συνέπεια και οικονομία..

Έχοντας λοιπόν αρκετές δεκαετίες στο ιστορικό της έχει ως στόχο να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες μέσα από τις γνώσεις της στον τομέα της μετακόμισης και της μεταφοράς…

Μετράει πολλές μετακομίσεις από και πως την επαρχεία και συνεργάζεται με δημόσιες υπηρεσίες είτε για μετακομίσεις τομέων (ΕΛΤΑ, ΕΦΟΡΙΑ κ.α.) είτε αναλαμβάνοντας τις μεταθέσεις των δημοσίων υπαλλήλων (αστυνομικών, στρατιωτικών, λιμενικών κ.α.), πάντα σε όλη την Ελλάδα. Είτε το αντικείμενο εργασιών πρόκειται να είναι μια απλή μεταφορά ενός και μόνο αντικειμένου είτε μετακόμιση ενός μικρού διαμερίσματος φοιτητού είτε πρόκειται για την μετακόμιση μιας πλήρους οικοσκευής, είτε μετακόμιση μιας επιχείρησης.

Συσκευάζονται πραγματικά όλα τα αντικείμενα, τηρώντας απόλυτα τους κανόνες ασφαλείας, η εταιρεία Κ.Δασκαλάκης διακρίνει τις διαφορές και χρησιμοποιεί τον κατάλληλο εξοπλισμό (ανυψωτικά μηχανήματα, γερανάκι) ώστε να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες της..

Η εταιρεία μας προσπάθησε να μεταφέρει στη χώρα την σχετική με τις μετακομίσεις τεχνογνωσία που χρησιμοποιείται στην Ευρώπη.

Εξυπηρετούμε την Αττική αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα με συνέπεια και σοβαρότητα. Πιο συγκεκριμένα εξυπηρετούμε ιδιαιτέρως τις περιοχές: Κορυδαλλός, Καλλιθέα, Περιστέρι, Νίκαια και Πειραιά.

Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει την σωστή συσκευασία της οικοσκευής σας όταν δεν σας είναι δυνατό. Η επιχείρηση Μετακομίσεις Κ. Δασκαλάκης έχει την δυνατότητα να αναλάβει το μερικό ή και εξ’ ολοκλήρου αμπαλάζ της οικοσκευής σας. Από ένα μόνο αντικείμενο εώς και ολόκληρο το σπίτι σας ή την επιχείρηση σας.

Εκτός από αυτό η εταιρεία μας αναλαμβάνει την συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση επίπλων, αποσύνδεση ηλεκτρικών συσκευών, την εγκατάσταση και απεγκατάσταση aircondition μια και διαθέτουμε έμπειρο προσωπικό με πολυετή πείρα. Επιθυμία της επιχείρησης είναι να βοηθήσει τους πελάτες της να επωφεληθούν κατά το μέγιστο δυνατό από τις υπηρεσίες που παρέχει.. Στόχος μας η ικανοποίηση του πελάτη!

Γίνονται ιδιαίτερες τιμές σε φοιτητές, στρατιωτικούς και από αλλά και πρός επαρχία. Το μόνο που έχει να κάνει ο πελάτης είναι να επικοινωνήσει με την εταιρεία ώστε να βρεθεί η καταλληλότερη και οικονομικότερη λύση..

Τηλεφωνήστε λοιπόν τώρα στο 6936539491 για οποιαδήποτε πληροφορία!

 

 

Διεύθυνση

Διεύθυνση

Κ.Γέμελου 14Α, Νίκαια, Τ.Κ.18450

GPS

37.964496391517, 23.647217588975

Τηλέφωνο


Ανακοινώσεις:  

Επικοινωνία με Email

 

Δυνατότητες μεταφοράς
Ποδήλατο
Καράβι
Λεωφορείο
Αυτοκίνητο
Με τα Πόδια
Τύπος δωματίου
Μονόκλινο
Οικογένεια
Διαμερίσματα
Πολυτέλεια
Κουζίνα
Χωρίς δίαιτα
Μόνο Ποτά
Vegan Κουζίνα
Ελληνική
Ευρωπαϊκή-Διεθνής
Χαρακτηριστικά Διαμονής
Κλιματισμός
Δωρεάν WiFi
Τηλεόραση
Εξωτερικά καθίσματα
Παιδική χαρά
Ντουζιέρες
Τρόποι Πληρωμής
Πιστωτικές Κάρτες
Μετρητά
Τραπεζική Μεταφορά
Ομπρέλες Παραλία
Ομπρέλες στην Παραλία