ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ | ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΤΤΙΚΗ | ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

H εταιρεία Κωνσταντίνος Καραθανάσης, που διατηρεί την έδρα της στο Χαλάνδρι, ειδικεύεται στις μεταφορές και μετακομίσεις εταιρειών και επαγγελματικών χώρων, αντικείμενο με το οποίο ασχολείται η οικογένεια από το 1955, καθώς ο κ. Κωνσταντίνος Καραθανάσης συνέχισε την επιχείρηση, που διατηρούσε παλαιότερα ο πατέρας του.

Βασισμένοι στην πολυετή πείρα του άρτια καταρτισμένου προσωπικού μας, στις επαγγελματικές μεταφορές καλύπτουμε και μεταφέρουμε, μεταξύ άλλων, αρχεία, εξοπλισμό επιχειρήσεων, χρηματοκιβώτια και ιατρικά μηχανήματα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Επίσης, εκτός από μεταφορές και μετακομίσεις, η εταιρεία μας, με έδρα της το Χαλάνδρι, πραγματοποιεί συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση γραφείων και άλλων επίπλων, καθώς και μετεγκαταστάσεις εταιρειών, με επαγγελματισμό και αξιοπιστία.

Οι μεταφορές εταιρειών και επαγγελματικών χώρων που αναλαμβάνουμε γίνονται σε όλη την Αττική, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα και χαρακτηρίζονται από την εγγύηση για απόλυτη ασφάλεια και τήρηση των συμφωνηθέντων με τον πελάτη.

Με έδρα μας το Χαλάνδρι, αναλαμβάνουμε και μετακομίσεις εντός Ελλάδος αλλά και συσκευασίες και αμπαλάζ οικοσκευών, ενώ πραγματοποιούμε και μεταφορές εύθραυστων αντικειμένων, όπως είναι τα έργα τέχνης, τα πιάνα και γενικότερα τα μουσικά όργανα.

Διαθέτουμε ανυψωτικό μηχάνημα και στόλο, που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας, για άμεση και ασφαλή μεταφορά των επίπλων, των μηχανημάτων και των υπόλοιπων προσωπικών και πολύτιμων για εσάς αντικειμένων.

Το έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό μας, η εμπειρία μας και οι συμφέρουσες τιμές αποτελούν εγγύηση για άψογα αποτελέσματα στις μεταφορές και τις μετακομίσεις σας.

Υπηρεσίες
Οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχει εδώ και πολλά χρόνια η μεταφορική εταιρεία Κωνσταντίνος Καραθανάσης, που βρίσκεται στο Χαλάνδρι, πάντοτε στις πιο προνομιακές τιμές που κυκλοφορούν στην αγορά, είναι οι ακόλουθες:

  • Μεταφορές – Μετακομίσεις εταιρειών και επαγγελματικών χώρων
  • Μετακομίσεις
  • Μεταφορές έργων τέχνης
  • Μεταφορές πιάνου – μουσικών οργάνων
  • Μεταφορές ιατρικών μηχανημάτων
  • Μεταφορές χρηματοκιβωτίων
  • Μεταφορές επίπλων
  • Μεταφορές αρχείων
  • Μεταφορές εξοπλισμού επιχειρήσεων
  • Μεταφορές οικοσκευών

Όλες οι υπηρεσίες μας προσφέρονται στην καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής άμεσα και με εγγυημένη ασφάλεια, ενώ εξυπηρετούμε σε όλη την Ελλάδα.

Δωρεάν εκτίμηση
στο χώρο σας
Μεταφορά έργων τέχνης
& μουσικών οργάνων
Εκπτώσεις σε
φοιτητές και στρατιωτικούς

 

Επισκέψεις: 1718
Σήμερα: 5

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Κηφισού 17 Χαλάνδρι, 152 34

GPS:

38.03056, 23.814159

Τηλέφωνο:
Πλοήγηση

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

09:00-18:00

Τρίτη

09:00-18:00

Τετάρτη

09:00-18:00

Πέμπτη

09:00-18:00

Παρασκευή

09:00-18:00

Σάββατο

09:00-18:00

Κυριακή

-

Αφήστε μια κριτική

Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Υπηρεσίες
Θα το συστήνατε;
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Γιάννης Βαρούχας 28/06/2019 15:38
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες

Πολύ καλά παιδιά εξυπηρετικά και προσεκτικά!!!