ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΡΥΣΤΟΣ ΕΥΒΟΙΑ | KEFALAS ASSISTANCE

Οδική Βοήθεια, Γερανοί, Μεταφορές.

ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΡΥΣΤΟΣ ΕΥΒΟΙΑ | KEFALAS ASSISTANCE

Η οδική βοήθεια “Kefalas Assistance” η οποία βρίσκεται στην Εύβοια και πιο συγκεκριμένα στην Κάρυστο, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 18 χρόνια στο χώρο της οδικής βοήθειας, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και εξυπηρετώντας άμεσα την Εύβοια, την Αττική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στολο που αποτελείται ιδιόκτητα τελευταίας τεχνολογίας οχήματα με γερανούς καθώς και καλαθοφόρα, το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας μας, σας προσφέρει με υπευθυνότητα αξιόπιστες ολοκληρωμένες λύσεις για την άμεση και ασφαλή μεταφορά του οχήματός σας, πάντα στις πιό ανταγωνιστικές τιμές.

Ακόμα, αναλαμβάνουμε εργασίες με γερανούς αλλά και μεταφορές βαρέων αντικειμένων και οχημάτων στην Εύβοια, την Αττική και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Είμαστε πάντα κοντά σας. Οποιαδήποτε στιγμή και αν χρειαστείτε οδική βοήθεια για το όχημά σας, είμαστε εδώ όλο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο για να σπεύσουμε άμεσα και να λύσουμε κάθε πρόβλημά σας.

Με αρωγό την εμπειρία, το εξειδικευμένο προσωπικό και τον άρτια εξοπλισμένο στόλο μας, μπορούμε να προβούμε σε ασφαλείς μεταφορές οχημάτων, τόσο στις έκτακτες ανάγκες σας, όσο και στο πλαίσιο προγραμματισμένων μεταφορών βάσει των απαιτήσεών σας.

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες και μέχρι σήμερα έχει μεταφέρει ένα μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων και οχημάτων προς κάθε γωνιά της Ελλάδας, φροντίζοντας πάντα να φτάνετε στην ώρα σας.

Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια είναι η επιτυχής διεκπεραίωση των εργασιών μας στους τομείς της οδικής βοήθειας, της μεταφοράς οχημάτων και στις υπηρεσίες με γερανούς, αλλά και η διαρκείς προσπάθειά μας για βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας. Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε άμεσα τις υπηρεσίες μας. Εξυπηρετούμε την Εύβοια, την Αττική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

 

 

Διεύθυνση

Διεύθυνση

1ο χλμ. Εθνικής Οδού Καρύστου-Χαλκίδος, Κάρυστος, Τ.Κ.34001

GPS

38.013999, 24.4198995

Τηλέφωνο

Ιστοσελίδα


Ανακοινώσεις:  

Επικοινωνία με Email

 

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

24ωρη Εξυπηρέτηση

Τρίτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Τετάρτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Πέμπτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Παρασκευή

24ωρη Εξυπηρέτηση

Σαββάτο

24ωρη Εξυπηρέτηση

Κυριακή

24ωρη Εξυπηρέτηση

Δυνατότητες μεταφοράς
Ποδήλατο
Καράβι
Λεωφορείο
Αυτοκίνητο
Με τα Πόδια
Τύπος δωματίου
Μονόκλινο
Οικογένεια
Διαμερίσματα
Πολυτέλεια
Κουζίνα
Χωρίς δίαιτα
Μόνο Ποτά
Vegan Κουζίνα
Ελληνική
Ευρωπαϊκή-Διεθνής
Χαρακτηριστικά Διαμονής
Κλιματισμός
Δωρεάν WiFi
Τηλεόραση
Εξωτερικά καθίσματα
Παιδική χαρά
Ντουζιέρες
Τρόποι Πληρωμής
Πιστωτικές Κάρτες
Μετρητά
Τραπεζική Μεταφορά
Ομπρέλες Παραλία
Ομπρέλες στην Παραλία