ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ | ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΑΤΕ

Μεταφορική Εταιρεία στην Ορεστιάδα

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ | ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΑΤΕ

Η επιχείρησή μας “ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΑΤΕ” η οποία εδρεύει στην Ορεστιάδα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο των μεταφορών και πιο συγκεκριμένα στις μεταφορές αγροτικών προϊόντων προσφέροντας σε αγρότες και επιχειρήσεις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Διαθέτοντας πέντε σύγχρονα φορτηγά, έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μπορούμε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σας στο χώρο των μεταφορών αγροτικών προϊόντων, παρέχοντάς σας άριστη εξυπηρέτηση με συνέπεια και αμεσότητα.

Πραγματοποιούμε μεταφορές αγροτικών προϊόντων, οικοδομικών και δομικών υλικών. Θέτουμε υψηλά standards εξυπηρέτησης, δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια των εμπορευμάτων αλλά και στην παροχή υπηρεσιών που αφήνουν τους πελάτες μας ικανοποιημένους.

Έχοντας λοιπόν ποιοτικές λύσεις για τις ανάγκες σας και προνομιακές τιμές, αποτελούμε την ιδανική λύση για οποιεσδήποτε μεταφορές αγροτικών προϊόντων επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην Ορεστιάδα, όλη την Θράκη και γενικά όλη τη Βόρειο Ελλάδα.

Φιλοσοφία μας είναι να προσπαθούμε πάντα να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας με στόχο την σωστή και απόλυτη ικανοποίηση ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Σε όλα τα χρόνια λειτουργίας μας και έχοντας συνεργαστεί με μεγάλες εταιρείες όπως την THRAKON και την YTONG ΠΟΡΟΜΠΕΤΟΝ Α.Ε.Β.Ε. έχουμε καταφέρει να καταχωρηθούμε στην αγορά της Ορεστιάδας αλλά και όλης της Βόρειας Ελλάδας ως μια από τις καλύτερες εταιρείες μεταφορών.

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να συζητήσουμε της ανάγκες σας και να σας δώσουμε την καλύτερη λύση για την μεταφορά των αγροτικών προϊόντων σας.

Υπηρεσίες:

  • Μεταφορές Αγροτικών Προϊόντων
  • Μεταφορές Οικοδομικών – Δομικών Υλικών
  • Μεταφορές Εμπορευμάτων
  • Μεταφορές Λιπασμάτων
  • Μεταφορές Μηχανημάτων

6946682239 (ΣΤΕΛΙΟΣ)
6942986457 (ΚΩΣΤΑΣ)

 

 

 

Διεύθυνση

Διεύθυνση

Ελαία, Ορεστιάδα, Νομός Έβρου, 68007

GPS

41.617969816798, 26.313684826432

Τηλέφωνο


Ανακοινώσεις:  

 

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

Τρίτη

Τετάρτη

Πέμπτη

Παρασκευή

Σαββάτο

Κυριακή

Δυνατότητες μεταφοράς
Ποδήλατο
Καράβι
Λεωφορείο
Αυτοκίνητο
Με τα Πόδια
Τύπος δωματίου
Μονόκλινο
Οικογένεια
Διαμερίσματα
Πολυτέλεια
Κουζίνα
Χωρίς δίαιτα
Μόνο Ποτά
Vegan Κουζίνα
Ελληνική
Ευρωπαϊκή-Διεθνής
Χαρακτηριστικά Διαμονής
Κλιματισμός
Δωρεάν WiFi
Τηλεόραση
Εξωτερικά καθίσματα
Παιδική χαρά
Ντουζιέρες
Τρόποι Πληρωμής
Πιστωτικές Κάρτες
Μετρητά
Τραπεζική Μεταφορά
Ομπρέλες Παραλία
Ομπρέλες στην Παραλία