ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ | ΣΚΟΝΤΖΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ

Μεταφορές, Μετακομίσεις, Μεταφορική Εταιρεία.

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ | ΣΚΟΝΤΖΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ

Η εταιρεία Σκόντζος Βελισσάριος & ΣΙΑ Μεταφορική Ε.Π.Ε., στο Νέο Ηράκλειο, δραστηριοποιείται στις μεταφορές-μετακομίσεις από το 1993.

Ιδρυθείσα ως μία οικογενειακή επιχείρηση, μπόρεσε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του χώρου, με αποτέλεσμα πλέον να είναι σε θέση να προσφέρει υψηλού επίπεδου υπηρεσίες σε ιδιώτες & επιχειρήσεις.

Κυριαρχικός παράγοντας στην επιτυχία της εταιρείας υπήρξε η σταθερά αυξανόμενη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών, που οφείλεται κυρίως στη συνεχή παρακολούθηση και εκπαίδευση του μόνιμου και εξειδικευμένου προσωπικού της.

Στις μέρες μας περισσότερο από πότε η εξειδίκευση σε κάθε τομέα και η αφοσίωση στην προσπάθεια για συνεχή βελτίωση είναι που διαφοροποιεί τον επαγγελματία από τον ερασιτέχνη. Αυτή είναι η αρχή της εταιρεία Σκόντζος Βελισσάριος & ΣΙΑ Μεταφορική Ε.Π.Ε., στο Νέο Ηράκλειο. Η εταιρεία, λόγω των πολυετών συμβάσεων συνεργασίας με διάφορες άλλες εταιρείες και τράπεζες, έχει αναπτύξει ένα πολύ μεγάλο δίκτυο συνεργατών σε όλη τη χώρα, εξυπηρετώντας άμεσα οποιαδήποτε ανάγκη για μεταφορά πανελλαδικά.

Ειδικότερα για τις μεταφορές εντός του Ν. Αττικής, η Σκόντζος Μεταφορική δύναται να καλύψει πλήρως όλες τις ανάγκες που μπορεί να προκύψουν στην οποιαδήποτε εταιρεία όπως ταχυμεταφορά, διανομή, ειδική μεταφορά βαρέων αντικειμένων/χρηματοκιβωτίων μεταφορά μηχανογραφικού και μηχανολογικού εξοπλισμού, συσκευασία και αρχειοθέτηση αρχείου, αποσυναρμολόγηση/συναρμολόγηση επίπλων & ραφιών ντέξιον στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς και όλα αυτά στους ελάχιστους δυνατούς χρόνους!

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εταιρειών, η Σκόντζος Βελισσάριος & ΣΙΑ Μεταφορική Ε.Π.Ε., στο Νέο Ηράκλειο, έχει αναρτήσει τιμοκατάλογο πάγιων μεταφορών επίπλων, εξοπλισμού & αρχείων, ο οποίος ανανεώνεται κάθε χρόνο, με σκοπό να γνωρίζετε προκαταβολικά και να καθορίζετε εσείς το κόστος μεταφοράς ανάλογα με την ποσότητα και το είδος του μεταφερόμενου εξοπλισμού!

6945999600 ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΣ ΣΚΟΝΤΖΟΣ
6945999700 ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΚΟΝΤΖΟΣ

 

 

Διεύθυνση

Διεύθυνση

Λεωφόρος Πλαπούτα 65, Νέο Ηράκλειο, Τ.Κ.73300

GPS

38.057329835187, 23.77836222164

Τηλέφωνο


Ανακοινώσεις:  

Επικοινωνία με Email

 

Δυνατότητες μεταφοράς
Ποδήλατο
Καράβι
Λεωφορείο
Αυτοκίνητο
Με τα Πόδια
Τύπος δωματίου
Μονόκλινο
Οικογένεια
Διαμερίσματα
Πολυτέλεια
Κουζίνα
Χωρίς δίαιτα
Μόνο Ποτά
Vegan Κουζίνα
Ελληνική
Ευρωπαϊκή-Διεθνής
Χαρακτηριστικά Διαμονής
Κλιματισμός
Δωρεάν WiFi
Τηλεόραση
Εξωτερικά καθίσματα
Παιδική χαρά
Ντουζιέρες
Τρόποι Πληρωμής
Πιστωτικές Κάρτες
Μετρητά
Τραπεζική Μεταφορά
Ομπρέλες Παραλία
Ομπρέλες στην Παραλία