ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ-ΣΚΥΔΡΑ-ΕΔΕΣΣΑ-ΑΡΙΔΑΙΑ | ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΜΠΟΪΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Μεταφορές, Μετακομίσεις, Μεταφορές γραφείων, εταιριών, επαγγελματικών χώρων, Μεταφορές εμπορευμάτων, Μεταφορές παλετών, Μετακομίσεις οικοσκευών, Συσκευασίες – αμπαλάζ, Μικρομεταφορές.

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ-ΣΚΥΔΡΑ-ΕΔΕΣΣΑ-ΑΡΙΔΑΙΑ | ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΜΠΟΪΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Η μεταφορική εταιρεία “ΜΠΟΪΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ” η οποία βρίσκεται στα Γιαννιτσά, δραστηριοποιείται στον χώρο των μεταφορών και μετακομίσεων προσφέροντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες σε ιδιώτες και επαγγελματίες στα Γιαννιτσά και σε όλη την Ελλάδα.

Διαθέτοντας ένα μεγάλο και σύγχρονο στόλο φορτηγών καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να φέρουμε σε πέρας άμεσα οποιαδήποτε μεταφορά επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

Το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας, σε συνδυασμό με τον σύγχρονο εξοπλισμό μας, σας εγγυώνται για την άμεση και οικονομική μεταφορά των αντικειμένων σας, στο σημείο που θα μας υποδείξετε και την στιγμή που τα χρειάζεστε.

Σκοπός μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας με ταχύτητα, ασφάλεια, υπευθυνότητα και ανταγωνιστικό κόστος υπηρεσιών.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στις μεταφορές έχουμε φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό εργασιών λειτουργώντας πάντα με υπευθυνότητα και αξιοπιστία, δίνοντας προσοχή στις λεπτομέρειες. Έτσι, έχουμε καταφέρει να αποτελούμε την πρώτη επιλογή για οποιαδήποτε μεταφορά.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε την επιλογή των εργασιών που εσείς επιθυμείτε και να σας δώσουμε την κατάλληλη οικονομική προσφορά.

 

 

Διεύθυνση

Διεύθυνση

1ο χλμ. Εθνικής Οδού Γιαννιτσών-Θεσσαλονίκης, Γιαννιτσά, Τ.Κ.58100

GPS

40.775607237872, 22.420847109442

Τηλέφωνο


Ανακοινώσεις:  

Επικοινωνία με Email

 

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

Τρίτη

Τετάρτη

Πέμπτη

Παρασκευή

Σαββάτο

Κυριακή

Δυνατότητες μεταφοράς
Ποδήλατο
Καράβι
Λεωφορείο
Αυτοκίνητο
Με τα Πόδια
Τύπος δωματίου
Μονόκλινο
Οικογένεια
Διαμερίσματα
Πολυτέλεια
Κουζίνα
Χωρίς δίαιτα
Μόνο Ποτά
Vegan Κουζίνα
Ελληνική
Ευρωπαϊκή-Διεθνής
Χαρακτηριστικά Διαμονής
Κλιματισμός
Δωρεάν WiFi
Τηλεόραση
Εξωτερικά καθίσματα
Παιδική χαρά
Ντουζιέρες
Τρόποι Πληρωμής
Πιστωτικές Κάρτες
Μετρητά
Τραπεζική Μεταφορά
Ομπρέλες Παραλία
Ομπρέλες στην Παραλία