ΓΕΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΑΙΓΑΛΕΩ | ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ

Μεταφορές, Ψυγειομεταφορές, Μετακομίσεις.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΑΙΓΑΛΕΩ | ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ

Η μεταφορική εταιρεία μας “ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ & ΥΙΟΙ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στο Αιγάλεω, δραστηριοποιείται από το 2017 στις γενικές μεταφορές και μετακομίσεις, παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες, σε ανταγωνιστικές τιμές.

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο φορτηγών καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε μεταφορά ή μετακόμιση επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα.

Με 24ωρη εξυπηρέτηση, 365 ημέρες το χρόνο και με επίκεντρο την γρήγορη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση του επαγγελματία αλλά και του ιδιώτη, μπορούμε να αναλάβουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό την μεταφορά εμπορευμάτων, οικοσκευών και την μεταφορά κάθε είδους αντικειμένου, φροντίζοντας πάντα για την ασφαλή και έγκυρη μεταφορά τους στο σημείο που επιθυμείτε.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για την μεταφορά ή την μετακόμιση που θέλετε να πραγματοποιήσετε.

Έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό εργασιών, η μεταφορική μας εταιρεία, αποτελεί την ιδανική λύση για οποιαδήποτε μεταφορά ή μετακόμιση επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στο Αιγάλεω, σε όλη την Αθήνα αλλά και σε όλη την Αττική.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις για όλες τις μεταφορές ή τις μετακομίσεις που θέλετε να πραγματοποιήσετε.

Παράλληλα, εκσυγχρονίζουμε διαρκώς το στόλο και τις υπηρεσίες μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε οποιαδήποτε μελλοντική σας ανάγκη.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα το Αιγάλεω, όλη την Αθήνα και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

 

 

Διεύθυνση

Διεύθυνση

Πάροδος Κνωσού 64, Αιγάλεω, Τ.Κ.12242

GPS

37.991071120752, 23.690780551138

Τηλέφωνο


Ανακοινώσεις:  

Επικοινωνία με Email

 

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

8:00-20:00

Τρίτη

8:00-20:00

Τετάρτη

8:00-20:00

Πέμπτη

8:00-20:00

Παρασκευή

8:00-20:00

Σαββάτο

8:00-20:00

Κυριακή

Κλειστά

Δυνατότητες μεταφοράς
Ποδήλατο
Καράβι
Λεωφορείο
Αυτοκίνητο
Με τα Πόδια
Τύπος δωματίου
Μονόκλινο
Οικογένεια
Διαμερίσματα
Πολυτέλεια
Κουζίνα
Χωρίς δίαιτα
Μόνο Ποτά
Vegan Κουζίνα
Ελληνική
Ευρωπαϊκή-Διεθνής
Χαρακτηριστικά Διαμονής
Κλιματισμός
Δωρεάν WiFi
Τηλεόραση
Εξωτερικά καθίσματα
Παιδική χαρά
Ντουζιέρες
Τρόποι Πληρωμής
Πιστωτικές Κάρτες
Μετρητά
Τραπεζική Μεταφορά
Ομπρέλες Παραλία
Ομπρέλες στην Παραλία