ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΡΓΟΣ | ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΜΠΡΑΤΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΡΓΟΣ | ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΜΠΡΑΤΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Η “ΜΠΡΑΤΣΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ” με έδρα τη Δαλαμανάρα Αργολίδας, δραστηριοποιείται κυρίως στην περιοχή της Αργολίδας, αλλά έχει παρουσία σε ολόκληρη την Πελοπόννησο και την Αθήνα. Η εταιρεία είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 2013 από τον Αθανάσιο Μπράτσο. Έκτοτε, έχοντας μια διαρκή και επιτυχημένη παρουσία στον χώρο των μεταφορών, εξελίσσετε και μεγαλώνει, προσφέροντας ολοένα και καλύτερες υπηρεσίες, με γνώμονα πάντα το συμφέρον σας.

Οι μεταφορικές υπηρεσίες της εταιρείας “Μπράτσος Μεταφορική” είναι βασισμένες στη λογική της εξυπηρέτησης του πελάτη με ευελιξία και αξιοπιστία, για μεταφορά φορτίων από πόλη σε πόλη και από περιοχή σε περιοχή, όποτε αυτός το ζητήσει. Εμείς και η ομάδα των έμπειρων οδηγών μας, πιστεύουμε στη παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους πελάτες μας, και δεν παραβλέπουμε τίποτα κατά τη μεταχείριση των φορτίων σας. Από τη φόρτωση, μέχρι την εκφόρτωση στον προορισμό, διατηρούμε τα υψηλότερα στάνταρ στην ασφάλεια κατά τη διαδρομή και δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Ακόμα και σε περιπτώσεις που το φορτίο είναι υπερμεγέθες οι τεχνικοί μας φροντίζουν και την παραμικρή λεπτομέρεια, ώστε να διασφαλίσουν την ασφάλεια και την έγκαιρη μεταφορά στον προορισμό, χωρίς απρόοπτα.

Η μετακόμιση είναι μια διαδικασία που περιλαμβάνει περισσότερα από μια απλή φόρτωση και εκφόρτωση. Το έμπειρο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει σε κάθε βήμα της διαδικασίας, από το πακετάρισμα, μέχρι την εκφόρτωση και εγκατάσταση, και θα σας διευκολύνει να ολοκληρώσετε τη μετακόμισή σας γρήγορα και εύκολα.

Η εταιρεία “Μπράτσος Μεταφορική” διαθέτει αποθηκευτικό χώρο, υψηλών προδιαγραφών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας. Αποθηκεύστε τα πράγματά σας, είτε προσωρινά, είτε για μεγάλα διαστήματα και εξοικονομείστε χώρο, χωρίς να ανησυχείτε για την ασφάλεια των πραγμάτων σας. Τα πράγματά σας φυλάσσονται με προσοχή και τα στάνταρ ασφαλείας της αποθήκης μας είναι ιδιαίτερα υψηλά.

Φροντίζουμε ο στόλος μας να είναι πάντα καλοδιατηρημένος, ώστε να είναι ικανός να παραδώσει φορτία υψηλής αξίας, και υπερμεγέθη φορτία, γρήγορα και αποτελεσματικά, χωρίς να προκαλεί φθορές, που είναι γενικά ένα από τα προβλήματα των υπολοίπων εταιρειών μεταφορών. Η ομάδα μας είναι σε επιφυλακή 24 ώρες το 24ωρο ώστε να διασφαλίσει τη καλύτερη δυνατή μεταχείριση των παραγγελιών σας.

 

 

Address & Contact

Address

Μανωλάκη Δαλαμανάρας, Άργος, Τ.Κ.21200

GPS

37.604392, 22.7765365

Telephone


Notice:  

Email Contact

 

Working Hours

Monday

08:00–18:00

Tuesday

08:00–18:00

Wednesday

08:00–18:00

Thursday

08:00–18:00

Friday

08:00–18:00

Saturday

Κλειστά

Sunday

Κλειστά

Transportation
Bicycle
Boat
Bus
Car
Foot
Room Type
Single
Family
Apartments
Luxury
Kitchen
Without diet
Drinks Only
Vegan Cuisine
Greek
Europian-International
Accommodation Features
Air conditioning
Free WiFi
TV
Outdoor seats
Playground
Showers
Money Options
Credit Card
Cash
Bank transfer
Beach umbrellas
Beach umbrellas