ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟ | MEDEON TRANS

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟ | MEDEON TRANS

Η εταιρεία μας “Medeon Trans Samantas Group” η οποία βρίσκεται στο Αγρίνιο, δραστηριοποιείται στο χώρο των διεθνών μεταφορών αυτοκινήτων, τροχοφόρων οχημάτων και μικρών φορτηγών από το 1994, προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες μεταφοράς οχημάτων σε ανταγωνιστικές τιμές.

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων, έμπειρους οδηγούς και χάρη στην μακροχρόνια παρουσία μας στο χώρο των διεθνών μεταφορών αυτοκινήτων, μπορούμε να μεταφέρουμε αυτοκίνητα από Ευρωπαϊκές χώρες προς όλες τις περιοχές της Ελλάδας, καθώς και από όλη την Ελλάδα προς διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεσή σας και μεριμνά για τη μεταφορά των οχημάτων σας, με την μέγιστη ασφάλεια και συνέπεια, γι’ αυτό και οι αυτοκινητάμαξές μας πληρούν σύγχρονες διεθνείς προδιαγραφές.

Η μεταφορική εταιρεία μας “Medeon Trans Samantas Group” εκτελεί καθημερινά μεταφορές αυτοκινήτων από το Αγρίνιο προς όλη την Ελλάδα και στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες και αντίστοιχα από τις χώρες αυτές προς το Αγρίνιο και εν συνεχεία σε όλη την Ελλάδα και τα νησιά.

Σεβόμενοι την περιουσία και τις απαιτήσεις των πελατών μας, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορεί να αναλάβει την άμεση και σωστή μεταφορά του αυτοκινήτου σας προς τον προορισμό που επιθυμείτε.

 

 

Address & Contact

Address

Ηλία Βενέζη 1, Άγιος Κωνσταντίνος, Αγρίνιο, Τ.Κ.30027

GPS

38.641612350361, 21.396203418396

Telephone


Notice:  

Email Contact

 

Working Hours

Monday

9:00-22:00

Tuesday

9:00-22:00

Wednesday

9:00-22:00

Thursday

9:00-22:00

Friday

9:00-22:00

Saturday

9:00-22:00

Sunday

Κλειστά

Transportation
Bicycle
Boat
Bus
Car
Foot
Room Type
Single
Family
Apartments
Luxury
Kitchen
Without diet
Drinks Only
Vegan Cuisine
Greek
Europian-International
Accommodation Features
Air conditioning
Free WiFi
TV
Outdoor seats
Playground
Showers
Money Options
Credit Card
Cash
Bank transfer
Beach umbrellas
Beach umbrellas