ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ | ΛΙΓΝΟΣ GROUP

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ | ΛΙΓΝΟΣ GROUP

Η μεταφορική εταιρεία μας “ΛΙΓΝΟΣ GROUP” η οποία βρίσκεται στην Σαντορίνη, δραστηριοποιείται εδώ και 3ης γενιές στις μεταφορές και στις μετακομίσεις προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες σε ιδιώτες και επαγγελματίες στην Σαντορίνη και στην Αθήνα.

Διαθέτοντας ένα μεγάλο και σύγχρονο στόλο οχημάτων, ο οποίος αποτελείται από φορτηγά με ανατρεπόμενη καρότσα, φορτηγά με μουσαμάδες και γερανούς, μπορούμε να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε μεταφορά ή μετακόμιση επιθυμείτε.

Πραγματοποιώντας καθημερινά δρομολόγια Σαντορίνη – Αθήνα και προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, η μεταφορική εταιρεία μας, αποτελεί ένας αξιόπιστος συνεργάτης που όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να αποτελεί την καλύτερη λύση στο χώρο.

Το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας, σε συνδυασμό με τον σύγχρονο εξοπλισμό μας, σας εγγυώνται για την άμεση και οικονομική μεταφορά των αντικειμένων σας, στο σημείο που θα μας υποδείξετε και την στιγμή που τα χρειάζεστε.

Η μεταφορική εταιρεία μας είναι η μοναδική στις Κυκλάδες που διαθέτει τον απαραίτητο στόλο και μπορεί να αναλάβει μεταφορές βαρέων οχημάτων, άμεσα και οικονομικά.

Παράλληλα, διαθέτοντας σύγχρονα γερανοφόρα οχήματα, σας παρέχει υπηρεσίες μεταφοράς και ανύψωσης βαρέων αντικειμένων, οικοδομικών υλικών κ.α.

Στόχο μας είναι η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας με ταχύτητα, ασφάλεια, υπευθυνότητα και ανταγωνιστικό κόστος υπηρεσιών. Εγγυόμαστε σε κάθε περίπτωση την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας αλλά και την άριστη συνεργασία μας μαζί σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές και πιο συμφέρουσες για εσάς λύσεις. Εξυπηρετούμε την Σαντορίνη και την Αθήνα.

 

 

Address & Contact

Address

Εμπορειό, Σαντορίνη, Τ.Κ.84703

GPS

36.355955824321, 25.446698147384

Telephone


Notice:  

Email Contact

 

Working Hours

Monday

8:00-16:00

Tuesday

8:00-16:00

Wednesday

8:00-16:00

Thursday

8:00-16:00

Friday

8:00-16:00

Saturday

Κλειστά

Sunday

Κλειστά

Transportation
Bicycle
Boat
Bus
Car
Foot
Room Type
Single
Family
Apartments
Luxury
Kitchen
Without diet
Drinks Only
Vegan Cuisine
Greek
Europian-International
Accommodation Features
Air conditioning
Free WiFi
TV
Outdoor seats
Playground
Showers
Money Options
Credit Card
Cash
Bank transfer
Beach umbrellas
Beach umbrellas